Obsah fóra Děti noci, útočiště pro upíry a vlkodlaky
Autor Zpráva

<  Spisovatelé  ~  Laurell K. Hamilton

Který díl se ti líbil nejvíc?

Provinilé slasti  
12%
  [ 1 ]  12%

Rozesmátá mrtvola  
12%
  [ 1 ]  12%

Cirkus prokletých  
12%
  [ 1 ]  12%

Kavárna šílenců  
0%
  [ 0 ]  0%

Krvavé koleno  
0%
  [ 0 ]  0%

Smrtící tanec  
25%
  [ 2 ]  25%

Zápalné oběti  
0%
  [ 0 ]  0%

jiný  
37%
  [ 3 ]  37%

Celkem hlasů : 8
Renča
Zaslal: st Úno 17, 2010 3:47 pm Citovat
Vlkodlačice
Jsem nedávno zjistila, že už je celkem problém koupit 1.díl Anity Provinilé slasti.
V antikvariátech se tyhle knihy taky moc často nepotulují.
Na webu knihycz jsem našla, že mají poslední 3 kusy:
http://www.knihycz.cz/provinile-slasti--P17149

Edit 18.3. Triton provedl dotisk, takže už by to zase mělo být k sehnání Smile
http://www.tridistri.cz/webshop/index.php?sec=detail&id=632

Naposledy upravil Renča dne čt Bře 18, 2010 6:01 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: po Bře 01, 2010 5:14 pm Citovat
Upírka
Renča napsal:
Jsem nedávno zjistila, že už je celkem problém koupit 1.díl Anity Provinilé slasti a Triton neplánuje dotisk. V antikvariátech se tyhle knihy taky moc často nepotulují.
Na webu knihycz jsem našla, že mají poslední 3 kusy:
http://www.knihycz.cz/provinile-slasti--P17149

Ještě že už ho mám dávno doma Very Happy

Zaslal: po Bře 01, 2010 5:16 pm Citovat
Upírka
máš recht, Michelle Rodriguez by se na Anitu opravdu hodila. Smile

Zaslal: út Bře 02, 2010 11:14 am Citovat
Vlkodlačice
Já mám Michelle ráda, ale na ní je vidět na první pohled, že je to drsná holka.

Anita by měla působit neškodně, měla by "klamat tělem".

A taky si představuju někoho mladšího než Michelle, proto mi nesedí ani S.Hayek, jak se navrhuje různě po fórech. A Megan Fox je zas moc hezká a neumí hrát.

Já si představuju někoho typu Laurell o 20 let mladšího Very Happy

Ale film stejně zatím odpískali.

Zaslal: st Bře 03, 2010 11:08 pm Citovat
Upírka
Tak Salma Hayek se mi na ní nehodí vůbec. Megan by možná i vzhledově šla, ale já tu herečku prostě nemám ráda. Mad Smile

Zaslal: pá Bře 19, 2010 11:52 am Citovat
Vlkodlačice
Tak připravovaný Bullet už má svou obálku. Jednoduchou, ale "k tématu" Very Happy

http://blog.laurellkhamilton.org/index.php/site/comments/bullet_we_have_a_cover/

Zaslal: st Dub 14, 2010 9:58 pm Citovat
Upírka
výstižné... Very Happy

Zaslal: pá Dub 23, 2010 7:18 pm Citovat
Vlkodlačice
Anotace a první kapitola Bullet

http://www.laurellkhamilton.org/bullet.html

Zaslal: ne Dub 25, 2010 8:44 pm Citovat
Člověk
Zdravim lidi, možná se to tady už někde řešilo, ale nenarazila jsem na to. Při brouzdani po netu jsem objevila tuto knihu, nevite o ni nekdo něco? Či ještě lepe nemáte někdo jako e-book?

http://www.benbellabooks.com/bookstore/cart.php?m=product_detail&p=506
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Renča
Zaslal: ne Dub 25, 2010 9:33 pm Citovat
Vlkodlačice
Neřešilo se to tu. Dík za upozornění Smile
Kniha Ardeur vyšla začátkem dubna.

Co jsem se dívala na stránkách LKH a na Amazonu, tak je to 14 esejí různých autorů, ve kterých rozebírají svět Anity Blake, reagují na různé postavy či události v knihách. Laurell se pak k těm esejím vyjadřuje.
Co jsem se dívala na obsah, tak žádného z těch autorů ale neznám.

Otázkou je, jak moc je to přínosné pro čtenáře, znát názor jiných na Anitu.

Možná si ani nechci nechat kecat do svého vlastního dojmu, dívat se na to z pohledu někoho jiného.

E-book nemám.

Zaslal: út Kvě 18, 2010 11:28 am Citovat
Vlkodlačice
Někdy mám pocit, že když Laurell vysvětluje něco k Anitě, tak až moc mluví o sobě. Momentálně píše už 20. díl série a na blogu má příspěvek nazvaný The Kiss, aneb jaké to je psát líbací scénu Laughing
http://blog.laurellkhamilton.org/index.php

Devatenáctka Bullet vychází už za 2 týdny Very Happy

Zaslal: po Kvě 24, 2010 7:35 am Citovat
Vlkodlačice
Laurell trochu naznačuje, o čem bude Bullet:
http://blog.laurellkhamilton.org/index.php/site/comments/hints_from_bullet/

Prý se konečně pohne situace kolem Ashera i kolem Richarda.
Prý spousta nových postav, a tentokrát i ženských!
Hodně Jean-Clauda!
A taky se vysvětlí věci okolo Havena a Reginy, ve Skin Trade Laurell trochu zmátla fanoušky.

Těším se Very Happy

Zaslal: ne Čer 13, 2010 9:38 am Citovat
Vlkodlačice
Tak už Bullet dočteno.

menší SPOILERY!

Byla jsem překvapena, jakým způsobem byl ten příběh stavěn, nebo spíš nebyl. Byl to vlastně jen takový sled za sebou běžících událostí, žádné řešení zápletky. V tomhle směru mi to připomínalo díly 12 a 14.

Mám ráda příběhy vyprávěné v 1. osobě, tedy v tomto případě z pohledu Anity, ale taky často lituju toho, že tak přicházím o šanci vidět líp do JC nebo třeba Richarda.

Je to velká změna oproti předchozím třem dílům, kdy byla Anita mimo město. Tady se krom úvodní scény vůbec nepohne z Cirkusu, tedy je to hodně emocionální, dojde k řešení vztahových problémů jak s Asherem, tak Richardem, což už autorka dlouho odkládala.

Žádná policejní práce, nebo vlastně ano, ale jen jako rady po telefonu.
Chybí Edward, Dolph i Zebrowski.

Ten závěr mi přišel takový zvláštní, jakoby ustřihnutý. A vadí mi, jak v poslední kapitole shrne, co se dělo poté, když by se to mohlo normálně rozepsat třeba na dalších 50 stránek.

Už předem jsem věděla, že jeden z Anitiných milenců zemře, LKH se o tom několikrát zmínila, že to bylo těžké pro ni tu scénu psát. Opravdu jsem ale nečekala, že to bude Anitinou rukou. Brečela jsem spolu s Anitou, ani ne tak kvůli tomu, kdo to byl (i když jsem ho měla ráda), ale že to Anita musela udělat.

Anitě přibývají milenci - to by mi tak nevadilo, ale vadí mi, jakým způsobem se to od 16. dílu děje. Tím myslím, že se to děje jakoby v pozadí, že se čtenář dozví, že už měla sex s panem XY, ale není to přímo v knize. Ale vzhledem k tomu množství by se tam asi nic jiného nedělo...

A na můj vkus už je tam moc metafyzických sil, nebo jak tomu říkat, u kterých není ani jasné, kde je Anita vzala.

Jsem ráda, že se objevily všechny oblíbené postavy a že to bylo dostatečně emoční, ale mohlo to být víc akční a zamotané.

Zaslal: čt Črc 08, 2010 12:52 am Citovat
Člověk
SPOILERY!
Taky jsem konečně dočetla Bullet. Tentokrát mi to trvalo nějak moc dlouho,asi to taky bylo tím, že tam chybělo nějaké to pořádné vlákno příběhu.

No a to, že sbírají, jak Anita tak J-C, milence jak na sbírku motýlů, doslova od každého druhu něco, mě už začíná trochu unavovat. Jaké to byly krásné časy když jich Anita měla jen 7 Very Happy

No a ano, chyběl mi Edward, má nejoblíbenější postava.Docela mě zajímá jak bude reagovat až zjisti všechny tyhle novinky z jejího života Smile
A jen tak poznámka pod čarou, myslíte si ze si skutečně vezme Donu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Renča
Zaslal: ne Črc 11, 2010 11:29 am Citovat
Vlkodlačice
"od každého druhu něco" Laughing Laughing Laughing to je fakt výstižné, jen to tu trochu spoilerujeme těm, co ještě nečetli, tak pozor Wink

Edward a Dona - řekla bych, že je to možné, ale je mi to docela jedno, Edwardův soukromý život mně zas tak nebere.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 13 z 14
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Další
Přidat nové téma

Přejdi na: